Klik

Saturday, December 3, 2011

mencari ketenangan di teluk kumbar

Teluk Kumbar, Pulau Pinang...di sini lah tempat lahir saya...bila cuti ni,rindu plak hati ni nak blk kampung...ley jumpa tok...hu3.lepak tepi laut...em.kat teluk kumbar ni, ada byk kg nelayan...mcm kg saya, namanya Kampung Sungai Batu...kat sini best sgt...tenang...tepi laut...ada jeti utk lepak2...ada byk tempat mkn lg2 kpd sapa2 yg suka mkn mee udang, ada jgk restoren mee udang yg best dkt teluk kumbar ni....AYU MEE UDANG...memg sedapla...udang fresh habaq hang!!!=)hi3.em.nak mkn nasi kandar pun,kat sini terbaik!!!dr kecik smpi ke besar kedai tu jgkla saya p...nasi kandar pak taat...nak cri senang je...betul2 kat pekan teluk kumbar...kat kg sungai batu,area flat dkt dgn laut,ada kedai jual bahulu...sedap tau...ada mcm2 jenis bahulu...bg saya,kalau anda2 sume ni nak cari tmpt yg cantik, tenang dan fresh, datanglah ke teluk kumbar...memg inilah tempatnya utk dpt sume tu...klu nak mik gmbr pun, memg A lah...korg bwk je DSLR korg...confirm memory full sbb byk sgt ambik gmbr...hi3...ok?jom jalan2 cari makan, cari ketenangan n jgn cari pasal!!!=)

4 comments:

Ungu Violet said...

dah lama tak mkn mee udang...:)

Muhd Hanis Harun said...

i follow

aizach said...

mkn3...jgn xmkn...

Anonymous said...

bukan xley makan udang ke?hehe