Klik

Friday, June 26, 2009

cite arini yg penuh tragis

pya la lama aku wat keje,at last dpt gak aku menghadapkan diri di dpn compaq presario F700 ni...dah pkl 12 lbh da.hu3.da masuk ari jumaat da pun.tp xpa.aku ttp nak cite ape yg da b'laku...kwn aku,masuk hospital.skt jantung.terkejut aku.hbs je kls,aku trs terbang ke hukm.cr dia.aku pye la gelabah smpikan aku silap.wad dia kat tingkat 6 tp aku cr kat tingkat 7.ha3.ape pye dol la aku ni.tp,klu korg g hukm tu,korg pun blh sesat tau x.ckit pye besau tau x.lost aku.at last,aku memachokan diri tye nurse bertugas mane wad 6H.dgn senyuman manis di wajahnya,nurse tersebut berkata,kat tingkat bwh cik...smbil beliau tergelak pd ku.xpa3.mentang2la aku xtau tmpt tu,ko gelaak aku eh...setibanya di wad 6H,aku tgk kwn aku tersandar di kepala katil.lega.aku pun tye dia.sib baik la dia suspek je ade skt jantung tp xskt jantung la.pastu,dlm kol 2 aku gerak blk.lapor.kebuluran giler.bedal nasi dulu jap.then,blk rmh,solat trs rehat.ptng tu,pas asar,aku rase nak g mainla.lyn takraw ar ptng ni.lame xbersenam.aku pun g mktb.main takraw ngn bebudak ni.first game main memg smart la.sik lipat je...tp,second game makin weak...tu la.pki bateri cap kucing je...pttnye kena pki everyday.pancit giler.masuk third game,aku da xblh nak melompat.trs mintk kua.xblh bla dah.aku trs blk.ha3.lwk btl.cmnila bile da tua.veteren...bg pluang kat anak muda la plak...tp xpe,esk aku nak trn main lg...nak bg fit blk...br syok...memg gulung net la ni....bkn stkt tu je,lipat bola ngn lipat baju skali...memg otai ar...hahahaha habib jewel...adiosa...salam...

1 comment:

arenyss izz... said...

tragis...tp kelakar la..mcm tu rupanya CHS nie..hee...